Şehit Salim Gökhan Uzun Ortaokulu

Vizyon: Atatürk ilke ve inkılâplarına, cumhuriyetin temel ilkelerine bağlı, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda bünyesinde öğrenim gören herkesi Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven; kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen; bedenen, zihnen ve ahlaken yüksek seciyeli insanlar yetiştirmektir.

Misyon: Davranışlarıyla çevresine örnek olan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: DERS BAŞLAMA SAATİ-09.00 DERS BİTİŞ SAATİ-15.45
Servis Bilgisi: Eskişehir İl Merkezinden Okulumuza Servisimiz Vardır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 02226167021 5061440107

WEB - https://sehitnadirsimsekortaokulu.meb.k12.tr

Adres - TÜRKMENMECİDİYE MAH. TÜRKMENMECİDİYE KÜME EVLERİ ŞEHIT SALIM GÖKHAN UZUN ORTAOKULU BLOK NO 174/1 MAHMUDİYE / ESKİŞEHİR

Yerleşim Yeri - TÜRKMEN MECİDİYE KÖYÜ 26800 MAHMUDİYE/ESKİŞEHİR

Ulaşım İl merkezinden ilçeye 50 km,İlçeden köye uzaklık 15 km´dir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık iL MERKEZİNE UZAKLIĞI 50 KM,İLÇE MERKEZİNE UZAKLIĞI İSE 15 KM´DİR.